consumentelijn-profibright-badkamer-8

Ontkalker Profi3

Ben je op zoek naar een ontkalker die echt goed werkt? Eentje die echt aanslag verwijderd? Een ontkalker die niet op de luchtwegen slaat? De Ontkalker Profi3 werkt goed en snel. Het middel voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag. Zeer geconcentreerd en laat geen strepen achter.

Fris van geur, slaat niet op de luchtwegen
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Bevat geen bleek
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Dutch Made
Niet getest op dieren – dierproefvrij
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de ontkalker hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

TIP: met deze ontkalker kan je zelf 10x de kant & klare versie maken. Meng 100 ml ontkalker met 400 ml water en klaar. Voor gebruik wel goed schudden.

 • Onze literflessen & 750 ml flessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Over dit product

In deze Ontkalker Profi3 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Deze ontkalker is zeer geconcentreerd en daardoor uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag op kranen, sanitair en tegels. Heb je natuurstenentegels dan adviseren wij je de Vloerreiniger Profi5 te gebruiken. Als je gebruik maar van een microvezeldoek zorg dat deze dan niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×