consumentelijn-profibright-woonkamer-keuken-16

Ontvetter Profi6

Op zoek naar een alternatief voor ammoniak? Op zoek naar een ontvetter die echt vettige aanslag verwijderd? De ontvetter Profi6 werkt echt. Verwijderd allerlei soorten vet & roet. Laat geen waas achter. Ook geschikt als velgenreiniger.

Uitstekende vervanger voor ammoniak
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
√ Dutch Made
Niet getest op dieren – dierproefvrij

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de ontvetter hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Over dit product

In deze Ontvetter Profi6 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijdert vet op allerlei ondergronden zoals RVS, beton en andere materialen. Is tevens een uitstekende vervanger voor ammoniak.  Verwijderd ook roetaanslag. Gebruik de Ontvetter Profi6 volgens de gebruiksaanwijzing voor het beste schoonmaakresultaat.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now ButtonBel nu!
    ×