proficalc-badkamerreiniger-sanitairreiniger-concentraat

Ontkalker & Kalkverwijderaar ProfiCalc

Last van kalkaanslag? Op zoek naar een ontkalker hebben die snel en makkelijk schoonmaakt? Een ontkalker doe lekker ruikt? De ontkalker & kalkverwijderaar ProfiCalc in een reinigingsmiddel wat snel & goed werkt. De ProfiCalc verwijderen van hardnekkige kalkaanslag. Zeer geconcentreerd en geen chemische geur.

Let op: niet gebruiken op natuursteen

Fris van geur, slaat niet op de luchtwegen
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren
Dutch Made

Met deze ontkalker kan je ook zelf een plug & play versie maken. Doe in een 500 ml flesje 100 ml Ontkalker & Kalkverwijderaar ProfiCalc vult het daarna af met water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

 • Onze literflessen & 750 ml gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Klik hier voor de kant & klare versie.

Over dit product

In de ontkalker & kalkverwijderaar ProfiCalc zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De ProfiCalc is zeer geconcentreerd en daardoor  uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag op kranen, sanitair en tegels.

Heb je natuurtegels dan adviseren wij je de Profi6 PH Neutraal te gebruiken. Maak je gebruik van een microvezeldoek? Zorg dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×