Slider

Allesreiniger Profi7

Op zoek naar een allesreiniger die zuinig in gebruik is? Deze allesreiniger & interieurreiniger laat geen waas of strepen achter. Eenvoudig in gebruik.

Een frisse geur
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren
Met deze fles kunt u 10x een kant & klare versie maken

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat u het schoonmaakmiddel verdunt heeft gebruikt, de natte vloeistof die achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen geeft als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.

Met deze allesreiniger kunt u ook zelf een Plug & Play versie maken. Doe in een 500 ml flesje 100 ml Allesreiniger Profi7 vult het daarna af met 400 ml water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

  • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Klik hier voor de kant & klare versie.

Over dit product

In deze Allesreiniger Profi7 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het reinigt uw interieur zonder strepen. Doordat deze allesreiniger geen waas achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft uw interieur langer schoon. Breng de allesreiniger aan met een microvezeldoek en u verwijderd tezamen met de doek de vervuiling op uw interieur.

Om een streeploos resultaat te behalen is het wel zo dat de microvezeldoek NIET gewassen mag zijn met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu!
Scroll naar top
×