Slider

Allesreiniger Profi7

Een allesreiniger & interieurreiniger die geen residu – strepen achterlaat. Eenvoudig in gebruik. Een sopje is zo gemaakt en met een microvezeldoek maakt u alles makkelijk en snel schoon.

Een frisse geur

Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling

Geen gebruik van parabenen

Kind- & diervriendelijk

Biologisch afbreekbaar

Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Met deze fles kunt u 10x een kant & klare versie maken

Over dit product

In deze Allesreiniger Profi7 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het reinigt uw interieur zonder strepen. Doordat deze allesreiniger geen residu achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft uw interieur langer schoon. Breng de allesreiniger aan met een microvezeldoek en u verwijderd tezamen met de doek de vervuiling op uw interieur.

Om een streeploos resultaat te behalen is het wel zo dat de microvezeldoek NIET gewassen mag zijn met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4205 7171 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Contact

We zijn er nu niet maar u kunt ons een e-mail sturen, dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonBel nu!
assignment_turned_in Registraties
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!
×