Slider

Interieurreiniger Profi11

Een frisgeurende  interieurreiniger die kan en klaar is voor gebruik en geen residu – strepen achterlaat. Makkelijk in gebruik en zeer geschikt voor het gebruik in de keuken vanwege de toevoeging van citroen.

Fris van geur – citroengeur

Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling

Geen gebruik van parabenen

Kind- & diervriendelijk

Biologisch afbreekbaar

Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Over dit product

In deze Interieurreiniger Profi11 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het reinigt uw interieur zonder strepen. Doordat deze interieurreiniger geen residu achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft uw interieur langer schoon en fris van geur.

Spuit de interieurreiniger op het oppervlakte wat u wilt schoonmaken en veeg het schoon met een microvezeldoek. U verwijderd  met de microvezeldoek de vervuiling.

Nadrogen is niet nodig. De interieurreiniger droogt streeploos op. Om een streeploos resultaat te behalen is het wel zo dat de microvezeldoek NIET gewassen mag zijn met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4205 7171 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Contact

We zijn er nu niet maar u kunt ons een e-mail sturen, dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonBel nu!
×