Slider

Interieurreiniger Profi11

Bent u op zoek naar een interieurreiniger die alles goed schoonmaakt? Wilt u een interieurreiniger waarbij u niet altijd een sopje hoeft te maken? Makkelijk in gebruik en zeer geschikt voor het gebruik in de keuken vanwege de toevoeging van citroen. Laat geen strepen na.

Fris van geur – citroengeur
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Kind- & diervriendelijk
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Over dit product

In deze Interieurreiniger Profi11 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het reinigt uw interieur zonder strepen. Doordat deze interieurreiniger geen residu achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft uw interieur langer schoon en fris van geur.

Spuit de interieurreiniger op het oppervlakte wat u wilt schoonmaken en veeg het schoon met een microvezeldoek. U verwijderd  met de microvezeldoek de vervuiling.

Nadrogen is niet nodig. De interieurreiniger droogt streeploos op. Om een streeploos resultaat te behalen is het wel zo dat de microvezeldoek NIET gewassen mag zijn met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×