Slider

Vlekkenreiniger Profi9

De vlekkenreiniger voor het verwijderen van alle organische vervuiling. Verwijderd ook rode wijn, pastasaus vlekken uit kleding, banken en tapijt.

Deze reiniger is zo goed dat u op moet passen dat u geen ‘schone’ vlek maakt.

Kant & klaar voor gebruik
Werkt in enkele seconden
Geen gebruik van parabenen
Kind- & diervriendelijk
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Over dit product

In deze Vlekkenreiniger Profi9 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd organische vervuiling uit alle textielsoorten, tapijt, knuffels, speelkleden & banken. Ook uw suede schoenen kunt u schoonmaken met deze vlekkenreiniger. Even opspuiten in laten trekken en dan met een schone microvezeldoek de vervuilde plek afnemen. Gebruik geen microvezeldoek die gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan namelijk vlekken veroorzaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×