Vlekkenreiniger Profi4 - ProfiBright, The Natural Way of Cleaning

Zitten er weer vieze vlekken op de kussens? Is er weer geknoeid op het kleed? Zitten er weer etensvlekken of kleding of stoelen? Het feestje was gezellig maar je hebt nu last van wijnvlekken? Is het speelkleed vies? Of zit er een vlek op de lievelingsknuffel van jouw kleintje?

Met deze Vlekkenreiniger Profi9 verwijder je moeiteloos in enkele seconden organische vlekken uit alle textielsoorten.

De vlek even in sprayen, 30 – 60 seconden in laten werken en dan met een schone microvezeldoek erover heen wrijven. Met de doek neem je het vuil op. Is er rode wijn, koffie of een andere vloeistof geknoeid? Maar de plek eerst droger door er met keukenpapier de overtollige vloeistof op te nemen. Daarna kan je de vlek schoonmaken met de vlekkenreiniger.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert.

 • Onze literflessen & 750 ml flessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Kenmerken van de Vlekkenreiniger Profi9:

Kant & klaar – schudden voor gebruik
Super eenvoudig in gebruik
Zeer zuinig in gebruik
Fris van geur en laat geen vlekken na
Bevat geen parabenen
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Dutch Made
Niet getest op dieren
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de vlekkenreiniger hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt

Met deze Vlekkenreiniger Profi9 verwijder je moeiteloos in enkele seconden organische vlekken uit alle textielsoorten. Vlekken van onder andere pastasaus, rode wijn en marinade verdwijnen zonder problemen. Met deze vlekkenreiniger kan je ook oude vlekken verwijderen uit onder andere banken en kleden.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Schud als eerst de fles goed.
 2. Open de spraykop.
 3. De vlek even in sprayen. Houdt de fles op een afstand van circa 20 cm. Laat de Vlekkenreiniger Profi9 circa 30 – 60 seconden in laten werken. Neem dan een schone microvezeldoek en wrijf hiermee over de ingespoten vlek. Met de microvezeldoek neem je het vuil op. Naspoelen is niet nodig.
 4. Bij hardnekkige vlekken en/of oude vlekken kan het nodig zijn om de behandeling nogmaals te herhalen. Eventueel kunt met een borstel de ingespoten vlek even extra behandelen.
 5. Draai na het gebruik de spraykop weer dicht.

Om het beste schoonmaakresultaat te verkrijgen is het verstandig om een microvezeldoek te gebruiken die niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan er namelijk voor zorgen dat er een vlek wordt achtergelaten.

Met onze vlekkenreiniger is ook inzetbaar als velgenreiniger. Deze worden met deze reiniger uitstekend schoon. Het schoonmaken van de velgen kan je doen conform de bovenstaande gebruiksaanwijzing.

Let op: Het kan zo zijn dat je een ‘schone’ vlek creëert. Hiermee bedoelen wij dat de plek die u zojuist heeft schoongemaakt weer de originele kleur heeft gekregen. Als dat het geval is dan zit er helaas niets anders op dan de rest ook schoon te maken.

Bij kleding is het verstandiger om de kleding na de behandeling te wassen volgens de wasvoorschriften. Dit omdat de vlekkenreiniger een ‘schone’ vlek kan creëren. Na het wassen van de kleding is deze ‘schone’ vlek verdwenen.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert.

Welke eigenschappen heeft de Vlekkenreiniger? Wat zijn de fysische en chemische eigenschappen van de Vlekkenreiniger?
– Snelwerkend – De fysische toestand is vloeibaar
– Synthetisch – De kleur is geel
– Veilig – De geur is karakteristiek
– Verwijderd organische vlekken – Vlampunt > 100 °C
– Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid – Oplosbaarheid in water is volledig
– HACCP geschikt – pH waarde is 11
– Dutch Made
– Vorstvrij bewaren 10 – 30 °C

De Vlekkenreiniger Profi9 bevat:
Specifieke veiligheids-, gezondheids- en milieureglementen en – wetgeving voor de stof of het mengsel:
anionogene oppervlakte actieve stoffen, niet ionogene oppervlakte actieve stoffen & fosfaten < 5%
Parfums.

De oppervlakte actieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. Gegevens ter ondersteuning van deze bewering worden ter beschikking van de bevoegde autoriteiten van de lidstaten gehouden en zullen aan hen beschikbaar worden gesteld na een rechtstreeks verzoek of op verzoek van een producent van detergentia.

Veiligheid: zorg ervoor dat alle nationale/plaatselijke voorschriften worden gerespecteerd.

Welke gevarenaanduidingen heeft de Vlekkenreiniger Profi9?
Geen

Welke veiligheidsaanbevelingen gelden voor de Vlekkenreiniger Profi9?
P102 – Buiten het bereik van kinderen (en huisdieren) houden.

Bij normaal gebruik zijn onze producten veilig voor kinderen en huisdieren. Dat betekent dat als er over een vochtige oppervlaktes gelopen kan worden zonder dat er blaren of andere problemen kunnen ontstaan aan handen en pootjes. Maar om ervoor te zorgen dat het product niet gedronken gaat worden moet het op een veilige plek opgeborgen worden. Mocht het middel toch per ongeluk ingeslikt worden waarschuw dan direct de huisarts en hou de verpakking bij de hand zodat u kunt aangeven welke stoffen in het middel zitten.

Aansprakelijkheid
De fabrikant/leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van de door haar gegeven adviezen.

Hier vind je onze flyer:
Flyer Vlekkenreiniger Profi9

Hier vind je onze veiligheidsbladen:
Vlekkenreiniger Profi9 – ProfiBright

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op een van onze medewerkers of stuur ons een mail naar [email protected]

  ×