Hoe maakt u de badkamertegels snel & makkelijk schoon?

Voor de dagelijkse reiniging van de badkamertegels hebben wij de Sanitairreiniger Profi12 ontwikkelt. Deze sanitairreiniger is al kant & klaar en makkelijk te gebruiken door de spraykop. Spuit de sanitairreiniger op de tegels, laat het even intrekken en neem daarna de tegels af met een microvezeldoek.

Hoe maakt u de voegen tussen de badkamertegels makkelijk schoon?

Vooral onder de douche worden de voegen tussen de tegels snel vies. Dit komt voornamelijk door de zeepresten. Om dit schoon te krijgen adviseren wij om een spuitfles te pakken. Doe hierin 20 ml Vloerreiniger Profi5 (op 500 ml koud water). De samenstelling van de vloerreiniger is ideaal om de aanslag tussen de voegen te verwijderen. Spuit het mengsel op de voegen. Laat dit even inwerken voor een minuut of 10. Spoel het erna af met water. Bij hardnekkige aanslag adviseren wij om na de 10 minuten inwerktijd even met een sponsje over de tegels te gaan en daarna de tegels schoon te spoelen met water.

Hoe maakt u de spiegels streeploos schoon?

Gebruik hiervoor de Glasreiniger Profi10. Spuit wat van de reiniger op de spiegel en neem dit af met een microvezeldoek. De glasreiniger droogt streeploos op en laat geen waas na. Omdat er geen waas achterblijft blijft uw spiegel langer schoon

Hoe kunt u kalk verwijderen uit de gaatjes van de douchekop?

Draai de douchekop los en leg deze in een bak. Spuit wat Ontkalker Profi3 op de douchekop en verdeel dit met een doekje en sponsje over de gehele kop. Laat de ontkalker even een minuten of 10 inwerken. Spoel daarna de kop schoon onder de kraan.

Hoe vuiler de kop, hoe langer u de ontkalker erop moet laten zitten. Bij ernstige vervuiling adviseren wij de ingespoten kop in een bak met water te leggen en dit even een nachtje te laten weken. De volgende ochtend even een schuursponsje of een oude tandenborstel eroverheen en dan afspoelen.

Is er een alternatief voor bleek om het toilet schoon te maken?

De Toiletreiniger Profi1 is een zeer goed alternatief voor het schoonmaken van het toilet. Deze toiletreiniger maakt niet alleen het toilet schoon maar het ontkalkt uw toilet. Door de aangename geur van de toiletreiniger slaat deze niet op de keel.

Hoe krijg u uw douchecabine weer schoon?

De kalkaanslag op de douchecabine kunt u verwijderen met de Kalkverwijderaar Profi2. Deze kalkverwijderaar is kant en klaar. Even sprayen, inlaten werken en dan een doekje erover en weg. Soms is een sponsje nodig om even het even wat makkelijker schoon te maken.

Voor hardnekkige aanslag adviseren wij de Ontkalker Profi3 te gebruiken. Dit is een concentraat dus sterker. Spuit wat op een sponsje, smeer de plekken in, laat even inwerken en dan afspoelen. Het kan zijn dat de kalkaanslag er zo lang op zit dat het niet meer er af te krijgen is in 1 behandeling.

De buitenkant van uw douchecabine kunt u het beste reinigingen met de Glasreiniger Profi10.

Wat voor schoonmaakdoek kunt u het beste gebruiken?

Het beste kunt u gebruik maken van een microvezeldoek. Deze neemt het vuil heel makkelijk op waardoor het schoonmaken sneller gaat.

Als u gebruik maakt van een microvezeldoek zorg ervoor dat deze niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter zorgt ervoor dat de poetskracht van de doek minder wordt en het laat strepen na. Ook is het niet nodig om de microvezeldoek in de droger te stoppen.

Gebruik in de badkamer voor het schoonmaken van het toilet een andere microvezeldoek om te voorkomen dat de bacteriën overgedragen worden.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×