Hoe krijg ik mijn glazen gaspit het beste schoon?

Om de glazen gaspit schoon te krijgen adviseren wij je de kookplaat in te spuiten met onze Glasreiniger Profi10. Even laten inwerken en dan met een vochtige microvezeldoek de kookplaat afnemen. Hardnekkige vervuiling aan de rand van de pitten hebben vaak even wat extra hulp nodig. Spuit deze plekken in, laat de glasreiniger even intrekken en pak daarna een sponsje en poets over de plekken heen. Afnemen met de microvezeldoek. Deze glasreiniger droogt streeploos op

Hoe maak ik de gietijzeren pannendragers het beste schoon?

Gebruik hiervoor de Ontvetter Profi6. Spuit de pannendragers in. Laat de ontvetter even inwerken. Je ziet de vloeistof langzaam van kleur veranderen. Dit betekent dat het vuil los geweekt wordt. Haal na een paar minuten door middel van een microvezeldoek de vervuiling weg. Bij hardnekkige vervuiling is soms een sponsje nodig. Spoel de pannendragers daarna af met schoon water en droog ze af. Stop ze nooit in de vaatwasser dit kan roest veroorzaken.

Hoe maak ik mijn magnetron het beste schoon?

Voor het schoonmaken van de magnetron adviseren wij gebruik te maken van de Ontvetter Profi6. Spuit de ontvetter aan de binnenkant van de magnetron, laat het even inwerken en maar het daarna met een microvezeldoek schoon. Ook de oven kan je met de ontvetter schoon maken. Pas op met het gebruik op de glazen deurtjes. Laat je ontvetter er te lang op zitten dan kunnen de raampjes wit uitslaan. Lees de gebruiksaanwijzing goed.

Hoe maak ik het rooster van mijn barbecue schoon?

Gebruik hier voor de Ontvetter Profi6. Spuit het in, laat het even inwerken. Maak van aluminiumfolie een bolletje en veeg hiermee de restanten van het rooster. Even afspoelen met water en klaar.

Hoe reinig ik het RVS in mijn keuken?

Bij lichte vervuiling op het RVS adviseren wij gebruik te maken van de Glasreiniger Profi10. De oppervlakte inspuiten en afnemen met een microvezeldoek. Voor hardnekkige vervuiling adviseren wij om de Ontvetter Profi6  te gebruiken. Ook het rooster van de afzuigkap kan je met de ontvetter schoonmaken. Even inspuiten, laat het even inwerken en dan afspoelen met water. Bij hardnekkige vervuiling de behandeling herhalen.

Hoe kunt u het beste de kalkaanslag verwijderen op uw kraan?

De kalkaanslag op de kraan kunt u verwijderen met de Kalkverwijderaar Profi2. Deze kalkverwijderaar is kant en klaar. Even sprayen, inlaten werken en dan een doekje erover en weg. Soms is een sponsje nodig om even het even wat makkelijker schoon te maken.

Voor hardnekkige aanslag adviseren wij de Ontkalker Profi3 te gebruiken. Dit is een concentraat dus sterker. Spuit wat op een sponsje, smeer de plekken in, laat even inwerken en dan afspoelen.

Wat voor schoonmaakdoek kunt u het beste gebruiken?

Het beste kunt u gebruik maken van een microvezeldoek. Deze neemt het vuil heel makkelijk op waardoor het schoonmaken sneller gaat.

Als u gebruik maakt van een microvezeldoek zorg ervoor dat deze niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter zorgt ervoor dat de poetskracht van de doek minder wordt en het laat strepen na. Ook is het niet nodig om de microvezeldoek in de droger te stoppen.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×