Hoe krijg ik mijn laminaatvloer streeploos schoon?

Om je laminaatvloer streeploos schoon te krijgen adviseren wij gebruikt te maken van de Vloerreiniger Profi5. Deze universele vloerreiniger kan gebruikt worden op alle vloersoorten, dus ook laminaat. Deze vloerreiniger laat geen residu achter waardoor er geen strepen ontstaan. Voor het beste schoonmaakresultaat adviseren wij de juiste dosering & een microvezeldoek die niet gewassen is met wasverzachter.

Kalkaanslag verwijderen uit vazen?

Om de kalkaanslag te verwijderen uit vazen adviseren wij de vaas in te spuiten met de Kalkverwijderaar Profi2. Geef de kalkverwijderaar even de tijd om zijn werk te doen en na een paar minuten haalt je een sponsje of borstel over de aanslag heen en giet hem vervolgens leeg. Als het goed is, is de aanslag verwijderd. Mocht er toch nog wat zitten dan adviseren wij je de behandeling te herhalen

Hoe maakt u de spiegels streeploos schoon?

Gebruik hiervoor de Glasreiniger Profi10. Spuit wat van de reiniger op de spiegel en neem dit af met een microvezeldoek. De glasreiniger droogt streeploos op en laat geen waas na. Omdat er geen waas achterblijft blijft uw spiegel langer schoon

Is er een middel waarbij ik mijn interieur snel en makkelijk schoon krijg?

Voor het snel en makkelijk reinigen van het interieur adviseren wij gebruik te maken van de Interieurreiniger Profi11. Deze interieurreiniger is kant en klaar. Even inspuiten, microvezeldoek erover en schoon is het interieur. De interieurreiniger is voorzien van een citroengeur waardoor de omgeving lekker fris gaat ruiken.

Hoe verwijder ik vieze vingers makkelijk van glazen deuren en ramen?

Vieze vingers zijn heel makkelijk te verwijderen met de Glasreiniger Profi10. Even sprayen, afnemen met een microvezeldoek en de vieze vlekken zijn verdwenen. De glasreiniger droogt streeploos op.

Dierenharen verwijderen uit het vloerkleed?

De makkelijkste manier om dierenharen te verwijderen uit het vloerkleed is gebruik te maken van een ramenwisser. Haal deze over het vloerkleed heen en je ziet de haren allemaal mee komen. Makkelijker en sneller dan de stofzuiger.

Hoe verwijder ik vlekken uit mijn bankstel & stoelen?

Alle organische vlekken op de bekleding van uw bank & stoelen zijn makkelijk te verwijderen met de Vlekkenverwijderaar Profi9. Even inspuiten, 30 – 60 seconden inlaten werken en de plek afnemen met een microvezeldoek. Heeft u rode wijn, koffie of een andere vloeistof geknoeid? Maar de plek eerst droger door er met keukenpapier de overtollige vloeistof op te nemen. Daarna kunt u de vlek schoonmaken met de vlekkenreiniger.

Hoe krijg ik mijn ramen streeploos schoon?

Om u ramen streeploos schoon te krijgen kunt u het beste gebruik maken van de Glasreiniger Profi10. Omdat deze geen residu of waas achter laat kunt u uw ramen streeploos schoonmaken. Van belang is wel dat u de ramen niet schoon maakt in de volle zon en dat u het juiste schoonmaakmateriaal gebruikt. Gebruik een microvezeldoek om de ramen schoon te maken. Heeft u een Kärcher apparaat voor de ramen of een ander merk dan kunt u de glasreiniger gebruiken als reinigingsmiddel. Maak de pad van het spuitbusje wel eerst even nat voor het beste schoonmaakresultaat.

Wat voor schoonmaakdoek kunt u het beste gebruiken?

Het beste kunt u gebruik maken van een microvezeldoek. Deze neemt het vuil heel makkelijk op waardoor het schoonmaken sneller gaat.

Als u gebruik maakt van een microvezeldoek zorg ervoor dat deze niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter zorgt ervoor dat de poetskracht van de doek minder wordt en het laat strepen na. Ook is het niet nodig om de microvezeldoek in de droger te stoppen.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×