Hoe verwijder ik vieze vlekken uit mijn tapijt of kleed?

Spuit de vieze vlekken in met onze Vlekkenverwijderaar Profi9. Laat de vlekkenverwijderaar even 30 –  60 seconden intrekken. Pak een schone microvezeldoek en wrijf over de plek. De doek neemt de vloeistof en vuil op. Let wel op dat er nu een mogelijkheid is dat je een schone vlek creëert. Vaak zien we de omliggende ‘vervuiling’ niet omdat alles egaal is. Mocht het zo zijn dat u nu een schone vlek heeft is het verstandig de omliggende vezels ook te reinigen.

Hoe kan ik olievlekken verwijderen uit textiel?

Voor het verwijderen adviseren wij u de Ontvetter Profi6 te gebruiken. Even inspuiten en dan afnemen met een schone microvezeldoek of afspoelen onder de kraan. Het beste resultaat krijgt u om het textielstuk erna te wassen.

Hoe verwijder ik het beste vlekken uit mijn kleding?

Heb je organische vlekken in je kleding zitten dan kan je dit schoonmaken met de Vlekkenverwijderaar Profi9. Even inspuiten, 30 – 60 seconde inlaten werken en dan met een schone microvezeldoek afnemen. Voor het beste resultaat het kledingstuk erna wassen. Ga je je was doen en zie je vieze vlekken op de kleding zitten, spuit deze dan in met de vlekkenreiniger en stop het in de wasmachine. Was het op de normale manier.

Hoe verwijder ik vlekken uit mijn schoenen?

Zit er organische vervuiling op je schoenen dan kan je deze verwijderen met de Vlekkenreiniger Profi9. Even inspuiten, in laten werken max 30 – 60 seconden en dan met een schone microvezeldoek afnemen.

Hoe verwijder ik groene aanslag op tuinmeubelen?

Als de groene aanslag op textiel zit dan kan je hiervoor de Vlekkenreiniger Profi9 gebruiken. Zit het op houten meubels dan adviseren wij om de Vloerreiniger Profi5 te gebruiken. Deze vloerreiniger is  zeer geschikt om alles wat van hout is schoon te maken dus ook meubels. Voor het beste schoonmaakresultaat kan je het beste een spuitfles maken met 20 ml vloerreiniger en 500 ml water. Inspuiten, borsteltje erover heen en met een doekje afnemen.

Hoe verwijder je kaarsvet?

Is er geknoeid met kaarsvet? Laat het kaarsvet opdrogen. Als het op textiel, zoals kleding, vloerkleed of tafelkleed zit, dan verwijder je dit eenvoudig met de strijkbout. Plaats 2 vellen keukenpapier op het kaarsvet. Strijk er met de strijkbout overheen. Het keukenpapier zuigt het opgewarmde kaarsvet op en de vlek is verdwenen. Voor gladde oppervlaktes kan je het beste een föhn gebruiken.

Hoe verwijder je watervlekken uit een houten tafel?

Leg een schone theedoek over de watervlekken. Maak de strijkbout heet en ga over de vlekken heen. Als het goed is zijn de vlekken nu verdwenen. Anders de behandeling nogmaals herhalen.

Wat voor schoonmaakdoek kunt u het beste gebruiken?

Het beste kunt u gebruik maken van een microvezeldoek. Deze neemt het vuil heel makkelijk op waardoor het schoonmaken sneller gaat.

Als u gebruik maakt van een microvezeldoek zorg ervoor dat deze niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter zorgt ervoor dat de poetskracht van de doek minder wordt en het laat strepen na. Ook is het niet nodig om de microvezeldoek in de droger te stoppen.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×