Over ons

ProfiBright – The Natural Way of Cleaning is het merk van Ricca en bestaat sinds november 2013.

Ons merk is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en al onze producten voldoen aan alle eisen voor het gebruik binnen HACCP gecontroleerde omgevingen. Onze producten zijn geschikt voor de professionele en particulieren reiniging, zowel dagelijks als periodiek.

De producten werken snel en doeltreffen en zijn zeer economisch in gebruik. Ze laten geen residu (waas) achter en zijn prettig geurend en geschikt voor voor de industriële bedrijven, kantoren, logistieke bedrijven restaurants, hotels en alle overige bedrijven. Daarnaast hebben we deze mooie lijn ook uitgebracht in een consumentenuitvoering, voor het gebruik in en om het huis.

Onze professionele lijn is verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze producten op de markt te brengen onder eigen label.

Wij zijn en blijven altijd op zoek naar producten die een zeer mooie aanvulling kunnen zijn op onze huidige lijn. Dat is ook de reden dat wij een samenwerking aangegaan zijn met de leverancier van het merk Naturama Green Planet. Een hele mooie lijn met producten die 100% natuurlijk & biologisch zijn.

De producten van Naurama Green Planet bevatten geen palmolie en zijn 100% vegan. Dus de inzet en gebruik van deze producten is heel breed. Daarnaast voldoen ze ook aan alle voorwaarden van de eisen die gesteld worden voor de HACCP.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now ButtonBel nu!
    ×