profisantiair-badkamerreinigers-sanitairreiniger

Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair

Maak jij al het sanitair schoon met een sopje? Ben jij op zoek naar een sanitairreiniger die zuinig in gebruik is? Een multifunctionele reiniger voor al het sanitair? Deze professionele badkamerreiniger & sanitairreiniger maakt snel en goed schoon. Doordat de reiniger hoog geconcentreerd is werkt hij snel en doeltreffend.

Geconcentreerd
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren

Met deze sanitairreiniger kan je ook zelf een plug & play versie maken. Doe in een 500 ml flesje 100 ml Sanitairreiniger ProfiSanitair vult het daarna af met water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

 • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Klik hier voor de kant & klare versie.

Over dit product

In deze Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De ProfiSanitair is zeer geconcentreerd en erg zuinig in gebruik. Door de frisse geur van de ProfiSanitair is hij heel goed te gebruiken in kleine ruimtes die moeilijk te ventileren zijn, zoals de badkamer van een hotelkamer. Een geweldig product die geen residu – waas achter laat. Zeer eenvoudig in gebruik. Bespaart tijd & dus ook geld.

Maak je gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op een van onze medewerkers of stuur ons een mail naar [email protected]

  ×