Slider

Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair

Houdt u ervan om uw sanitair schoon te maken met een sopje? Bent u op zoek naar een sanitairreiniger die zuinig in gebruik is? Een multifunctionele reiniger? Deze professionele badkamerreiniger & sanitairreiniger maakt snel en goed schoon. Doordat de reiniger hoog geconcentreerd is werkt hij snel en doeltreffend.

Geconcentreerd
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt & Dutch Made
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

Over dit product

In deze Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De ProfiSanitair is zeer geconcentreerd en erg zuinig in gebruik. Door de frisse geur van de ProfiSanitair is hij heel goed te gebruiken in kleine ruimtes die moeilijk te ventileren zijn, zoals de badkamer van een hotelkamer. Een geweldig product die geen residu – waas achter laat. Zeer eenvoudig in gebruik. Bespaart tijd & dus ook geld.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu!
assignment_turned_in Registraties
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!
Scroll naar top
×