Slider

Ontkalker & Kalkverwijderaar ProfiCalc Plug & Play

De ontkalker & kalkverwijder ProfiCalc Plug & Play is direct klaar voor gebruik. Uitstekend geschikt voor de dagelijkse kalkaanslag. Door de spraykop wordt het gebruik u nog makkelijker gemaakt: even sprayen, doekje erover en klaar.

Fris van geur
Kant & klaar – even schudden voor gebruik
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – volgens kleurcodering van de professionele schoonmaak
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

U kunt deze kalkverwijderaar Plug & Play ook zelf maken. Met de ProfiCalc concentraat. Doe in een 500 ml flesje 100 ml Ontkalker & Kalkverwijderaar ProfiCalc vult het daarna af met 400 ml water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.

Over dit product

In de ontkalker & kalkverwijderaar ProfiCalc Plug & Play zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het maakt makkelijk en snel schoon. Even de ontkalker & kalkverwijderaar op de plek spuiten waar de aanslag zit. Geef het even een paar minuten de tijd en dan kunt u het schoonmaken met een sponsje of doekje. Bij hardnekkige kalkaanslag adviseren wij de Ontkalker & Kalkverwijderaar ProfiCalc te gebruiken. Dit is namelijk de pure versie van de ontkalker & kalkverwijderaar.

Zowel de kalkverwijderaar als de ontkalker zijn fris van geur, slaan niet op de keel en kunnen zonder problemen gebruikt worden in kleine ruimtes met slechte ventilatie.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×