profi6-ontvetter

Ontvetter & Roetverwijderaar Profi6

Ben je op zoek naar een alternatief voor ammoniak? Op zoek naar een ontvetter die ook geschikt is voor RVS? De ontvetter & roetverwijderaar Profi6 is een ontvetter die echt werkt. Verwijderd allerlei soorten vet & roet. Laat geen residu achter. Ook geschikt als velgenreiniger (voor stalen velgen) & barbeque.

Uitstekende vervanger voor ammoniak
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren
Dutch Made

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

 • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Over dit product

In de ontvetter & roetverwijderaar Profi6 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd vet op allerlei ondergronden zoals RVS, beton en andere materialen. Is tevens een uitstekende vervanger voor ammoniak.  Verwijderd ook roetaanslag. Gebruik de ontvetter & roetverwijderaar Profivolgens de gebruiksaanwijzing voor het beste schoonmaakresultaat. Pas op met glas!

Maak je gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op een van onze medewerkers of stuur ons een mail naar [email protected]

  ×