Slider

Ontvetter & Roetverwijderaar Profi6

Bent u op zoek naar een alternatief voor ammoniak? Heeft u ook zo aan het licht opschuren van schilderwerk? De ontvetter & roetverwijderaar Profi6 is een ontvetter die echt werkt . Verwijderd allerlei soorten vet & roet. Laat geen residu achter. Ook geschikt als velgenreiniger.

Uitstekende vervanger voor ammoniak
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Kind- & diervriendelijk
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

Over dit product

In de onvetter & roetverwijderaar Profi6 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd vet op allerlei ondergronden zoals RVS, beton en andere materialen. Is tevens een uitstekende vervanger voor ammoniak.  Verwijderd ook roetaanslag. Gebruik de onvetter & roetverwijderaar Profivolgens de gebruiksaanwijzing voor het beste schoonmaakresultaat. Pas op met glas!

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu!
assignment_turned_in Registraties
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!
Scroll naar top
×