Slider

Toiletreiniger ProfiCalc

Op zoek naar een alternatief voor bleek? Op zoek naar een toiletreiniger die niet alleen schoonmaakt maar ook ontkalkt? Een toiletreiniger die lekker ruikt.

De toiletreiniger ProfiCalc maakt niet alleen schoon maar ontkalkt ook uw toilet. Geen chemische geuren, slaat dus niet op de luchtwegen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Fris van geur
Reinigt & ontkalkt in dezelfde schoonmaakbeurt
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – volgens kleurcodering van de professionele schoonmaak
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.

Over dit product

In de toiletreiniger ProfiCalc zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Met deze toiletreiniger krijgt u een 2 – 1 middel. Het maakt niet alleen uw toilet schoon maar ontkalkt hem in dezelfde schoonmaakbeurt. Naar de schoonmaakfuncties ruikt deze toiletreiniger ook nog eens fris. Een uitstekende vervanger voor bleek. Deze toiletreiniger wordt op het moment al gebruikt in diverse bekende hotels.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×