Slider

Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair Plug & Play

Deze professionele badkamerreiniger & sanitairreiniger is kant en klaar voor gebruik. Hoeft u alleen maar even snel iets schoon te maken dan is dit middel uitermate geschikt. Even sprayen, microvezeldoek er over en schoon is de oppervlakte.

Kant & Klaar

Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling

Geen gebruik van parabenen

HACCP geschikt & Dutch Made

Biologisch afbreekbaar

Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen

Over dit product

In deze Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair Plug & Play zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De ProfiSanitair Plug & Play reinigt al het sanitair en badkamers zonder strepen. Doordat de ProfiSanitair Plug & Play geen residu achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft het sanitair en de badkamer langer schoon. Doordat het een kant & klare versie is, is het makkelijk in gebruik. Even opspuiten en dan afvegen met een microvezeldoek.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4205 7171 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Contact

We zijn er nu niet maar u kunt ons een e-mail sturen, dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonBel nu!
×