Slider

Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair Plug & Play

Bent u op zoek naar een middel waar u even snel uw sanitair mee kan schoonmaken? Op zoek naar een sanitairreiniger met een aangename geur?

Deze professionele badkamerreiniger & sanitairreiniger is kant en klaar voor gebruik. Even sprayen, microvezeldoek er over en schoon is de oppervlakte.

Kant & Klaar
Laat geen waas achter – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

Wij hebben ook de mogelijkheid dat u deze kant & klare versie ook zelf kan maken. Hiervoor heeft u de badkamerreiniger & sanitairreiniger ProfiSanitair concentraat nodig. Doe in een 500 ml flesje – 100 ml ProfiSanitair vult het daarna af met 400 ml water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

Klik hier voor het concentraat.

Over dit product

In deze Badkamerreiniger & Sanitairreiniger ProfiSanitair Plug & Play zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De ProfiSanitair Plug & Play reinigt al het sanitair en badkamers zonder strepen. Doordat de ProfiSanitair Plug & Play geen residu achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft het sanitair en de badkamer langer schoon. Doordat het een kant & klare versie is, is het makkelijk in gebruik. Even opspuiten en dan afvegen met een microvezeldoek.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×