consumentelijn-profibright-badkamer-2

Sanitairreiniger Profi13

Een sterk geconcentreerde sanitairreiniger. Fris van geur, slaat niet op de keer. Daarnaast laat deze reiniger ook geen waas – strepen achterlaat.

Makkelijk en zuinig in gebruik. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Geconcentreerd
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren – dierproefvrij
Dutch made
Met deze fles kunt u 10x een kant & klare versie maken

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de sanitairreiniger hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Met deze sanitairreiniger kan je zelf een Plug & Play versie maken. Doe in een 500 ml flesje 100 ml Sanitairreiniger Profi13 vult het daarna af met 400 ml water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

 • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Klik hier voor de kant & klare versie.

Over dit product

In deze Sanitairreiniger Profi13 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Deze sanitairreiniger is zeer geconcentreerd en erg zuinig in gebruik. Daarnaast heeft deze sanitairreiniger een frisse geur en daardoor zeer geschikt voor het gebruik in kleine ruimtes die moeilijk te ventileren zijn. Een geweldig product die geen waas achter laat. Zeer eenvoudig in gebruik. Maak je gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid. Ook voor jouw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×