Slider

Allesreiniger & Interieurreiniger Profi7

Op zoek naar een allesreiniger die zuinig in gebruik is? Wilt u milieubewust schoonmaken? Deze professionele allesreiniger & interieurreiniger zorgt er voor dat u makkelijk en snel het gehele interieur, wat vochtig afgenomen mag worden, schoon kan maken.

Een frisse geur
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Zeer zuinig in gebruik
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt & Dutch Made
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

Over dit product

In deze Allesreiniger & Interieurreiniger Profi7 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De Profi7 reinigt uw interieur zonder strepen. Het laat gaan residu achter. Dat betekent dat er geen voedingsbodem achtergelaten wordt voor bacteriën. Het grootste voordeel hiervan is dat de oppervlakte die gereinigd zijn minder snel vies worden maar ook de volgende keer makkelijker schoon te maken zijn.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu!
assignment_turned_in Registraties
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!
Scroll naar top
×