consumentelijn-profibright-badkamer-7

Kalkverwijderaar Profi2

Kalkaanslag is heel vervelend.  Heb je net alles gepoetst zie je de volgende dag alweer die vervelende kalkaanslag op je kraan zitten. Hoe krijg je deze makkelijk en snel weg?

De Kalkverwijderaar Profi2 is de oplossing voor jou. Met deze kalkverwijderaar verwijder je lichte kalkaanslag in een handomdraai. Dit is een kalkverwijderaar die heerlijk fris van geur is en niet op de keel slaat. Laat de kalkverwijderaar niet  opdrogen op de ondergrond. Dit kan het vlekken veroorzaken.

De Kalkverwijderaar Profi2 is een frisgeurende kalkverwijderaar die snel en goed werkt en niet op de keel slaat. Uitstekend geschikt voor het verwijderen van dagelijkse kalkaanslag op onder andere glazen wanden van de douchecabine, tegelwanden, badkuipen & toiletpotten. Bij hardnekkige aanslag adviseren wij de Ontkalker Profi3 te gebruiken. Laat de kalkverwijderaar niet opdrogen op de ondergrond, dit kan namelijk witte vlekken veroorzaken.

Fris van geur
Kant & klaar – even schudden voor gebruik
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Dutch Made
Niet getest op dieren – dierproefvrij
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de kalkverwijderaar hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Wij adviseren om bij het gebruik van onze producten een microvezeldoek. Gebruik géén microvezeldoek die gewassen is met wasverzachter want dat kan vlekken en strepen veroorzaken. Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Met de Ontkalker Profi3 kunt u ook zelf een Plug & Play versie maken. Doe in een 500 ml flesje 100 ml ontkalker vult het daarna af met 400 ml water. Even goed schudden en klaar voor gebruik.

Klik hier voor het concentraat Ontkalker Profi3

Over dit product

In deze Kalkverwijderaar Profi2 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het maakt makkelijk en snel schoon. Even de kalkverwijderaar op de plek spuiten waar de aanslag zit. Geef het even een paar minuten de tijd en dan kan je het schoonmaken met een sponsje of doekje. Bij hardnekkige kalkaanslag adviseren wij de Ontkalker Profi3 te gebruiken. Dit is namelijk de pure versie van de kalkverwijderaar. Zowel de kalkverwijderaar als de ontkalker zijn fris van geur, slaan niet op de keel en kunnen zonder problemen gebruikt worden in kleine ruimtes met slechte ventilatie.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now ButtonBel nu!
    ×