consumentelijn-profibright-woonkamer-keuken-17

Nicotinereiniger Profi16

Krijgt je de gele nicotineaanslag ook niet verwijderd? Of is de aanslag weg maar is er nog een vette laag? Deze nicotinereiniger verwijderd niet alleen de gele vlekken & plekken maar ook de vette aanslag. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van roetaanslag.

Fris van geur
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Dutch Made
Niet getest op dieren – dierproefvrij
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de nicotinereiniger hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Over dit product

In deze Nicotinereiniger Profi16 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd nicotine aanslag zonder problemen. Lees voor gebruik wel goed de gebruiksaanwijzing omdat deze reiniger een krachtige werking heeft. Gebruik voor het schoonmaken een microvezeldoek die NIET gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen en vettigheid.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now ButtonBel nu!
    ×