profi6-lf-low-foam-vloerreiniger-ontvetter

Vloerreiniger & Ontvetter Profi6 LF Low Foam

De vloerreiniger & ontvetter Profi6 LF Low Foam is een vloerreiniger die niet alleen alle vuil en aanslag verwijderd maar de vloer ook meteen ontvet. Tevens zeer geschikt voor het gebruik in een schrobzuigmachine of hogedrukspuit. In de Profi6 LF Low Foam zit namelijk al een anti-schuinmiddel

Sterk geconcentreerd
Verwijderd vuil & aanslag
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

 • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Over dit product

In de vloerreiniger & ontvetter Profi6 LF Low Foam zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Vuil & vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zeer geschikt voor de schrobzuigmachine & hogedrukspuit. Deze vloerreiniger & ontvetter is zuinig in gebruik. Lees voor het gebruik eerst even goed de gebruiksaanwijzing.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×