profi6-ph-neutraal-laminaatreiniger-marmerreiniger-pvc-reiniger-natuursteenreiniger-parketreiniger-2

Universele vloerreiniger Profi6 PH Neutraal

Deze universele vloerreiniger Profi6 PH Neutraal is geschikt voor het gebruik op allerlei verschillende soorten vloeren zoals laminaat, parket, PVC & natuursteen. Eigenlijk is deze vloerreiniger geschikt voor elke vloersoort die vochtig afgenomen mag worden. Heerlijk van geur en als je de juiste dosering gebruikt dan wordt de vloer streeploos schoon. Ook kan je deze vloerreiniger gebruiken op houten tuinmeubelen.

Kalkaanslag en vieze voegen bij natuursteen kan ook heel makkelijk verwijderd worden met deze vloerreiniger. Ook het verwijderen van lijmresten op PVC vloeren is een makkelijke klus met deze vloerreiniger.

Hoog geconcentreerd en zeer zuinig in gebruik
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
 Heeft de frisse geur van appeltjes
Geen gebruik van parabenen
HACCP geschikt – etiketten volgens kleurcodering van de schoonmaak
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Niet getest op dieren

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

 • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Over dit product

In de laminaatreiniger, parketreiniger, PVC- & natuursteenreiniger  vloerreiniger Profi6 PH Neutraal zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het is een universele vloerreiniger, geschikt voor alle vloeren die vochtig afgenomen mogen worden. Tast natuursteen en marmer niet aan.

Daarnaast kan de vloerreiniger ook gebruikt worden om houten meubelen schoon te maken en voegen in de douchecabine schoon te maken. Het verwijderd ook kalkaanslag op natuursteen & marmer in douchecabines.

Maak je gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×