Slider

Ontkalker & Kalkverwijderaar ProfiCalc

Heeft u last van kalkaanslag? Wilt u een ontkalker hebben die snel en makkelijk schoonmaakt? Een ontkalker doe lekker ruikt? De ontkalker & kalkverwijderaar ProfiCalc in een reinigingsmiddel wat snel & goed werkt. De ProfiCalc verwijderen van hardnekkige kalkaanslag. Zeer geconcentreerd en geen chemische geur.

Fris van geur, slaat niet op de luchtwegen
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Kind- & diervriendelijk
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen (voor bedrijven)

Over dit product

In de ontkalker & kalkverwijderaar ProfiCalc zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. De ProfiCalc is zeer geconcentreerd en daardoor  uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag op kranen, sanitair en tegels.

Heeft u natuurtegels dan adviseren wij u de Profi6 PH Neutraal te gebruiken. Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×