Slider

Laminaatreiniger, Parketreiniger, PVC- & Natuursteenreiniger Profi6 PH Neutraal

De laminaatreiniger, parketreiniger, PVC- & natuursteenreiniger Profi6 PH Neutraal is geschikt voor het gebruik op allerlei verschillende soorten vloeren. Deze vloerreiniger is universeel en eigenlijk geschikt voor elke vloer die vochtig afgenomen mag worden. Heerlijk van geur en als u de juiste dosering gebruikt dan wordt u vloer streeploos schoon.

Hoog geconcentreerd en zeer  zuinig in gebruik

Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling

Geen gebruik van parabenen

Kind- & diervriendelijk

Biologisch afbreekbaar

Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wij hebben mogelijkheden voor recycling van de flessen

Over dit product

In de laminaatreiniger, parketreiniger, PVC- & natuursteenreiniger  vloerreiniger Profi6 PH Neutraal zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het is een universele vloerreiniger, geschikt voor alle vloeren die vochtig afgenomen mogen worden. Tast natuursteen en marmer niet aan.

Daarnaast kan de vloerreiniger ook gebruikt worden om houten meubelen schoon te maken en voegen in de douchecabine schoon te maken. Het verwijderd ook kalkaanslag op natuursteen & marmer in douchecabines.

Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4205 7171 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Contact

We zijn er nu niet maar u kunt ons een e-mail sturen, dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonBel nu!
×