Slider

Ontkalker Profi3

Bent u op zoek naar een ontkalker die echt goed werkt? Eentje die echt aanslag verwijderd? Een ontkalker die niet op de luchtwegen slaat? DE Ontkalker Profi3 werkt goed en snel. Het middel voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag. Zeer geconcentreerd en laat geen strepen achter.

Fris van geur, slaat niet op de luchtwegen
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Kind- & diervriendelijk
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Over dit product

In deze Ontkalker Profi3 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Deze ontkalker is zeer geconcentreerd en daardoor  uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige kalkaanslag op kranen, sanitair en tegels. Heeft u natuurtegels dan adviseren wij u de Vloerreiniger Profi5 te gebruiken. Als u gebruik maar van een microvezeldoek zorg dat deze dan niet gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×