Slider

Sanitairreiniger Profi13

Een sterk geconcentreerde sanitairreiniger. Fris van geur, slaat niet op de keer. Daarnaast laat deze reiniger ook geen residu – strepen achterlaat.

Makkelijk en zuinig in gebruik. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Geconcentreerd
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Kind- & diervriendelijk
Biologisch afbreekbaar
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Over dit product

In deze Sanitairreiniger Profi13 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Deze sanitairreiniger is zeer geconcentreerd en erg zuinig in gebruik. Daarnaast heeft deze sanitairreiniger een frisse geur en daardoor zeer geschikt voor het gebruik in kleine ruimtes die moeilijk te ventileren zijn. Een geweldig product die geen residu – waas achter laat. Zeer eenvoudig in gebruik. Maakt u gebruik van een microvezeldoek? Zorgt dat dat deze niet met wasverzachter is gewassen. Waarom zult u zich afvragen? Wasverzachter is vettig van structuur en zorgt ervoor dat er een waas achterblijft bij het schoonmaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784 en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu! Scroll naar top
×