consumentelijn-profibright-woonkamer-keuken-6

Glasreiniger Profi10

Ben je die blauwe waas ook zo zat? Wil je in 1x keer de ramen schoon maken zonder na te poetsen? Op zoek naar een middel die ook vette vingers verwijderd? Met deze glasreiniger maakt je al je ramen, spiegels & glazen interieur streeploos schoon zonder na te poetsen. Maar ook je telefoon, iPad, beeldscherm & TV kan je veilig en makkelijk schoonmaken met deze glasreiniger.

Geen blauwe waas
Zeer zuinig in gebruik
Multifunctioneel inzetbaar
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Niet getest op dieren – dierproefvrij
Dutch Made
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de glasreiniger hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Over dit product

In deze Glasreiniger Profi10 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het reinigt de ramen, spiegel & beeldschermen zonder strepen. Doordat deze glasreiniger geen blauwe waas achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft het glas langer schoon. Spuit de glasreiniger op het oppervlakte wat je wilt schoonmaken en veeg het schoon met een microvezeldoek. Je verwijdert  met de microvezeldoek de vervuiling. Nadrogen is niet nodig. De glasreiniger droogt streeploos op. Om een streeploos resultaat te behalen is het wel zo dat de microvezeldoek NIET gewassen mag zijn met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op een van onze medewerkers of stuur ons een mail naar [email protected]

  ×