Slider

Interieurreiniger Profi11

Bent u op zoek naar een interieurreiniger die alles goed schoonmaakt? Makkelijk in gebruik en zeer geschikt voor het gebruik in de keuken vanwege de toevoeging van citroen. Laat geen strepen na.

Fris van geur – citroengeur
Waas vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Dutch Made
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat u het schoonmaakmiddel verdunt heeft gebruikt, de natte vloeistof die achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen geeft als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.

Over dit product

In deze Interieurreiniger Profi11 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het reinigt uw interieur zonder strepen. Doordat deze interieurreiniger geen waas achterlaat, wat normaal een voedingsbodem vormt voor het aantrekken van vuil, blijft uw interieur langer schoon en fris van geur.

Spuit de interieurreiniger op het oppervlakte wat u wilt schoonmaken en veeg het schoon met een microvezeldoek. U verwijderd  met de microvezeldoek de vervuiling.

Nadrogen is niet nodig. De interieurreiniger droogt streeploos op. Om een streeploos resultaat te behalen is het wel zo dat de microvezeldoek NIET gewassen mag zijn met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu!
Scroll naar top
×