Slider

Nicotinereiniger Profi16

Krijgt u de gele nicotineaanslag ook niet verwijderd? Of is de aanslag weg maar is er nog een vette laag? Deze nicotinereiniger verwijderd niet alleen de gele vlekken & plekken maar ook de vette aanslag. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van roetaanslag.

Fris van geur
Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Dutch Made
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat u het schoonmaakmiddel verdunt heeft gebruikt, de natte vloeistof die achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen geeft als er per ongeluk overheen gelopen wordt.

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat u de gebruiksaanwijzingen hanteert.

  • Onze literflessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Over dit product

In deze Nicotinereiniger Profi16 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd nicotine aanslag zonder problemen. Lees voor gebruik wel goed de gebruiksaanwijzing omdat deze reiniger een krachtige werking heeft.

Gebruik voor het schoonmaken een microvezeldoek die NIET gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter veroorzaakt namelijk strepen en vettigheid.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en degene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt u altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via de button en één van onze reinigingsspecialisten zal u te woord staan.

Call Now ButtonBel nu!
Scroll naar top
×