consumentelijn-profibright-textiel-vlekkenreiniger-3

Vlekkenreiniger Profi9

De vlekkenreiniger voor het verwijderen van alle organische vervuiling. Verwijderd ook rode wijn, pastasaus vlekken uit kleding, banken en tapijt. Ook oude vlekken kunnen verwijderd worden.

Deze reiniger is zo goed dat je op moet passen dat je geen ‘schone’ vlek maakt.

Kant & klaar voor gebruik
Werkt in enkele seconden
Geen gebruik van parabenen
Residu van deze reiniger is kind- & diervriendelijk
Voldoet aan de criteria van biologisch afbreekbaarheid
Dutch Made
Niet getest op dieren – dierproefvrij
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

Wat betekent residu is kind- & diervriendelijk? Op het moment dat je de vlekkenreiniger hebt gebruikt, geeft de natte vloeistof die eventueel achterblijft op de schoongemaakte oppervlaktes, geen problemen als er per ongeluk overheen gelopen wordt

Voor het bereiken van het beste resultaat is wel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzingen hanteert. Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

 • Onze literflessen & 750 ml flessen gaan vervangen worden voor flessen gemaakt van gerecycled plastic. Dat betekent dat de vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Over dit product

In deze Vlekkenreiniger Profi9 zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd organische vervuiling uit alle textielsoorten, tapijt, knuffels, speelkleden & banken. Ook je suede schoenen kan je schoonmaken met deze vlekkenreiniger. Even opspuiten in laten trekken en dan met een schone microvezeldoek de vervuilde plek afnemen. Gebruik geen microvezeldoek die gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan namelijk vlekken veroorzaken.

De producten van ProfiBright zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van jou en degene waar je om geeft. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing. Bij twijfel over het gebruik dan kunt je altijd een whatsapp sturen naar 06 4122 6784, dit kan via onze button en één van onze reinigingsspecialisten zal je te woord staan.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op een van onze medewerkers of stuur ons een mail naar [email protected]

  ×