Heeft u weer die vervelende gele aanslag zitten op de voegen van uw tegels? Heeft u ook last van strepen na het schoonmaken van uw vloer? Zit er op uw natuurstenentegels kalkaanslag? Hoe verwijderd u dit zonder dat het uw tegels beschadigd?

Met deze Vloerreiniger Profi5 maakt u streeploos uw laminaatvoer, parketvloer, PVC vloer & uw natuurstenen vloer schoon. Omdat het een universele vloerreiniger is kunt u alle vloersoorten & tegels veilig schoonmaken. De werking van deze vloerreiniger is zo goed dat hij zelf de aanslag op uw voegen kan verwijderen. Ook houten meubels kunt u met deze vloerreiniger veilig schoonmaken.

Kenmerken van onze universele Vloerreiniger Profi5:

Concentraat
Laat geen residu (waas) achter
Zeer zuinig in gebruik
Geen gladde vloeren
Fris van geur  – appeltjes geur
Bevat geen parabenen
Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd
Kind- & diervriendelijk
Dutch Made
Biologisch afbreekbaar

Vloerreiniger Profi5 kan gebruikt worden op alle soorten vloeren, gelakt of ongelakt. Daarnaast is het ook te gebruiken voor andere items die waterbestendig afgenomen kunnen worden zoals houten tuinmeubels. Maar u kunt met deze vloerreiniger ook de voegen tussen uw tegels schoonmaken. Ook in de badkamer.

  1. Schud de fles voor gebruik.
  2. Gebruik circa 20 ml (=2 kneepjes in de fles) vloerreiniger op circa 5 liter water. Wij adviseren om koud tot lauw warm water te gebruiken.
  3. Dweil de vloer gelijkmatig met een microvezeldoek of microvezelmop.
  4. Voor het bereiken van het beste resultaat adviseren wij om de microvezeldoek of microvezelmop geregeld schoon te spoelen in de oplossing.
  5. Naspoelen is niet nodig. Laat de vloer uit zichzelf opdrogen voor het beste resultaat.

Wilt u de voegen van uw tegels schoonmaken dan adviseren wij om in een spuitfles van 500 ml – 100 ml vloerreiniger te doen met 400 ml water. Het mengsel goed schudden. Dan op de voegen spuiten. Laat dit 10 – 15 minuten inwerken en dan kunt u met een doekje de voegen schoonvegen. Als u het in de douchecabine gebruikt kunt u de wanden afspoelen met de douchekop. Bij hardnekkige vervuiling is het verstandig om voor het afspoelen even met een borstel over de voegen te gaan.

Voor het schoonmaken van houten meubilair is het advies ook een sopje te maken conform bovenstaand en de meubels met een microvezeldoek te verwijderen. Om groene aanslag te verwijderen op de tuinmeubels adviseren wij om na het intrekken eerst even een borsteltje te gebruiken voordat u het moet een microvezeldoek schoonveegt.

Schakelt u over van een ander reinigingsmiddel voor de vloer over naar ons product, dan adviseren wij altijd om de vloer eerst te reinigen met alleen maar water. Dit om de eventuele zeeplaag die op de vloer aanwezig is te verwijderen. Bij gebruik van de microvezeldoek is het verstandig deze niet te wassen met wasverzachter. Dit omdat de wasverzachter ervoor kan zorgen dat er een waas achter blijft. Tevens wordt het vuil minder goed opgenomen.

TIP: voor het reinigen van meubels & en de voegen van uw tegels is het soms handiger om een kant & klare versie te hebben. Neem een fles van 500 ml met spraykop. Doe hier 100 ml vloerreiniger in en 400 ml water. Even schudden en klaar voor gebruikt. Als het flesje even heeft gestaan adviseren wij u om voor het gebruik te schudden.

Lukt het u niet om het reinigingsprobleem naar u volle tevredenheid verwijdert te krijgen? Neem dan a.u.b. even contact op via whatsapp op 06 4122 6784 met één van onze reinigingsspecialisten. Deze staan u graag te woord met raad en daad!

Welke eigenschappen heeft de Vloerreiniger? Wat zijn de fysische en chemische eigenschappen van de Vloerreiniger?
– Universeel reinigings- en ontvettingsmiddel – De fysische toestand is vloeibaar
– Krachtig, in water oplosbaar – De kleur is groen
– Veilig – De geur is karakteristiek – appeltjesgeur
– Ook geschikt voor ander materiaal van hout – Vlampunt is niet van toepassing
– Biologisch afbreekbaar – Oplosbaarheid in water is volledig
– HACCP geschikt – pH waarde is 8,5
– Dutch Made
– Vorstvrij bewaren

De Vloerreiniger Profi5 bevat:
Specifieke veiligheids-, gezondheids- en milieureglementen en – wetgeving voor de stof of het mengsel:
anionogene oppervlakte actieve stoffen < 5%
Benzisothiazolinone, Methylisothiazalinone & parfums

De oppervlakte actieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. Gegevens ter ondersteuning van deze bewering worden ter beschikking van de bevoegde autoriteiten van de lidstaten gehouden en zullen aan hen beschikbaar worden gesteld na een rechtstreeks verzoek of op verzoek van een producent van detergentia.

Veiligheid: zorg ervoor dat alle nationale/plaatselijke voorschriften worden gerespecteerd.

Welke gevarenaanduidingen heeft de Vloerreiniger Profi5?
Niet van toepassing.

Welke veiligheidsaanbevelingen gelden voor de Vlekkenreiniger Profi5?
P102 – Buiten het bereik van kinderen (en huisdieren) houden.

Bij normaal gebruik zijn onze producten veilig voor kinderen en huisdieren. Dat betekent dat als er over een natte vloer gelopen wordt er geen blaren of andere problemen kunnen ontstaan aan handen en pootjes. Maar om ervoor te zorgen dat het product niet gedronken gaat worden moet het op een veilige plek opgeborgen worden. Mocht het middel toch per ongeluk ingeslikt worden waarschuw dan direct de huisarts en hou de verpakking bij de hand zodat u kunt aangeven welke stoffen in het middel zitten.

Aansprakelijkheid
De fabrikant/leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van de door haar gegeven adviezen.

Hier vindt u onze flyer:

Flyer Vloerreiniger Profi5

Hier vindt u onze veiligheidsbladen:

Veiligheidsbladen Vloerreiniger Profi5

Call Now ButtonBel nu!
assignment_turned_in Registraties
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
No item in the cart
Go shopping!
Scroll naar top
×