Professionele schoonmaakmiddelen - Green Motive

Mens- & milieuvriendelijk – Heavy Duty – Bevat geen enzymen – Bevat geen giftige stoffen – Niet getest op dieren

Plantaardige extracten – 100% Biologisch – Vegan – Palmolie vrij – Hypoallergeen

Naturama Green Planet produceert zeer krachtige schoonmaakmiddelen van plantaardige extracten en mineralen uit de natuur, die toch veilig zijn voor mens en dier. Naturama maakt een einde aan de mythe dat “natuurlijk” niet werkt en industriële kracht slecht is voor het milieu.

Alle producten zijn 100% natuurlijk, biologisch & ecologisch. Mens- en milieuvriendelijk. Bevat geen enzymen of giftige stoffen. Hypoallergeen. Niet getest op dieren. Niet brandbaar. Gemaakt uit plantaardige extracten. Vegan & Palmolievrij.

Schoonmaken met industriële kracht. Het einde van de mythe dat GROENE producten niet werken of effciënt zijn.

Reinigen betekent “ontdoen van vuil“. Soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vuil kan erg vast zitten, en als het eenmaal losgemaakt is, moet het worden afgevoerd of weggespoeld zonder het ergens anders te bevuilen.

In het algemeen helpen schoonmaakmiddelen deze twee problemen op te lossen. Ze scheiden het vuil van het te reinigen oppervlak en daarna wordt het ingekapseld zodat het kan worden weggespoeld. Sterke reinigers zijn vaak agressief in het losmaken van vuil, vaak herkenbaar aan allerlei waarschuwingstekens op de labels. Afhankelijk hoe het losgemaakte vuil wordt ingekapseld, zal het residu na het reinigen ook nog vuil bevatten, net als het afvalwater. Dit afvalwater zal de vetten uiteindelijk weer loslaten als een afzetting in het riool. Vet in het residu zorgt voor potentieel gladde vloeren.

Met industrieel kracht reinigen betekent niet hetzelfde als gebruik van agressieve reinigers die gevaarlijk zijn voor dieren, mensen die ermee werken en het milieu. De chemisch ingenieurs van Naturama hebben een hele reeks producten ontwikkeld die de grote vetachtige moleculen van het vuil in kleinere stukjes knippen. Dat betekent dat bij het reinigen, de eigenschap van het vuil overal aan te plakken gewoon verdwijnt. Het riool blijft schoon en vloeren zullen nooit glad worden door het residu. Naturama is een zeer krachtige reiniger, die tevens veilig is voor mens en dier.

Naturama, het einde van de mythe dat “natuurlijk” niet werkt en industriële kracht slecht is voor het milieu.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Call Now ButtonBel nu!
  ×

  Hallo!

  Klik hieronder op een van onze medewerkers of stuur ons een mail naar [email protected]

  ×